Brandgalan

Brandgalan är framflyttad till 2025!

Årets stora nyhet inom brandsäkerhet, Brandgalan flyttas fram till 2025! Den arrangeras av Tidskriften Brandsäkert, brandsäkerhetsbranschens egen facktidskrift, som ägs av Brandskyddsföreningen.

Kom och träffa brandkonsulter, beställare, brandskyddsansvariga, experter och alla andra som tycker brandsäkerhet är viktigt.

Det blir en dag av kunskap, innovationer och massor av nyttiga kontakter. Sex kategorier ska premieras och tolv utställare visar det senaste inom branschen.

Vi har heta föreläsningar, bjuder på förstklassig mat och dryck och det kommer hända en massa roliga saker hela kvällen. Det här är dagen du inte får missa!

Föreläsningarna, som kommer hållas mellan kl.13.00 och 15.00, består av presentationer från de nominerade. Dessa görs i tre parallella sessioner.
Priskategorierna är följande:

  • Årets Innovation
  • Årets Brandkunskapslyft
  • Årets Brandsäkra Kommun
  • Årets Brandingripande
  • Årets Brandsäkra Projekt
  • Årets Restvärdeinsats

Mellan kl. 15.00 och 16.00 finns det möjlighet för våra huvudsponsorer att göra spännande presentationer. Efter det har vi ett gemensamt program med Keynote Speaker, paneler och annat.
Mat och dryck följs av pristutdelning kl. 18.00.

Det blir presentationer av våra tolv utställare, underhållning och massor av nyttigt mingel.

Nu är det dags att föreslå kandidater, du hittar formuläret nedan.

Nu vill vi förstås att hela branschen är med och vi har följande paket att erbjuda:

Huvudsponsor
Visar film på 30 sekunder under flera tillfällen under dagen och kvällen. Möjlighet till eget program kl. 15-16.
Tio biljetter till galan (värde 29 000 kr). Våra huvudsponsorer nämns alltid i samband med med marknadsföring av Brandgalan.
Pris: 50 000 kr

Prissponsor
Våra sex prissponsorer visar film på 30 sekunder i samband med föreläsningarna samt vid prisutdelningen. Man får även ha med representant vid prisutdelning. Företagets namn nämns i all marknadsföring av priset inför och efter galan. Fem biljetter ingår (värde 14 500 kr).
Pris: 30 000 kr

Utställare
Vi har plats för tolv utställare som får en yta på 3×2 meter inklusive el och ståbord. Brandgalans aktiviteter pågår hela tiden i samma lokal som utställarna så det finns gott om kontakttillfällen. Under kvällen har vi en montersurfning som innebär att alla besökare slussas runt i montrarna under fördrinken i grupper där varje utställare berättar kort om sig själva under en minut.
Fem biljetter ingår (värde 14 500 kr). Se skiss nedan.